Anderen over Puik!

“Met haar theaterervaring en aanstekelijke enthousiasme weet Suzanne tijdens de trainingen een fijne sfeer neer te zetten waar creativiteit, durf en inlevingsvermogen wordt gestimuleerd. Dit leidt tot mooie herkenbare scenes, die het publiek uitnodigt om in te springen.” (Speler Inspringtheater)

“Sinds 2010 verzorgt Suzanne Prak elk jaar een module bij onze international Master opleiding (Masters Management of Development) waarin we forumtheater uitvoeren. Haar lessen zijn een groot succes. Haar enthousiasme en creatieve manier om met de studenten om te gaan worden zeer gewaardeerd. De studenten en het publiek vinden dit elke keer weer een geweldige leerervaring.” (Hoofddocent Van Hall Larenstein)

“Een sterke kant van Suzanne is, dat zij als regisseuse zoveel raamwerk neerzet, dat je daar als speler voldoende houvast, duidelijkheid en structuur hebt. Het is echter nooit dichtgetimmerd, waardoor ik als acteur veel ruimte krijg voor eigen invulling  (o.a. tekst, timing en creativiteit). Dat speelt niet alleen fijn, maar het zorgt er ook voor dat het een beetje je eigen gemaakte stuk wordt. Ik vind dat bijzonder prettig.” (Speler Inspringtheater)

“Suzanne is onze vaste regisseur van de repetities en spellessen van het Inspringtheater. Ze is betrokken en enthousiast en weet onder tijdsdruk iets goeds neer te zetten. Ze kan zodra het nodig is leiding nemen en knopen doorhakken. Door haar aanwijzingen merk je goed dat ze veel theaterervaring heeft: scherp, soms verrassend en brengt de scene net altijd weer naar een hoger niveau.” (Coordinator Inspringtheater)