Aanbod forumtheater

Er zijn verschillende opties om forumtheater in te zetten in jouw organisatie.

Voorstelling op maat

Puik! maakt voorstellingen op maat. Is er binnen jouw organisatie een thema waar je wat dieper op in wil gaan, of speelt er iets tussen collega’s, leerlingen of studenten waarbij het lastig is om tot een goede oplossing te komen? Dan maakt Puik! een voorstelling die precies het probleem weergeeft dat er speelt. De voorstelling wordt bij jouw organisatie gespeeld en stimuleert het publiek om allerlei verschillende oplossingen te bedenken en uit te proberen.

Training

Puik! geeft ook trainingen in het gebruik van de methode forumtheater. In een aantal dagdelen onderzoeken we de methode spelenderwijs. Door middel van theateroefeningen, standbeelden maken en scènes bedenken, krijgen de deelnemers steeds meer beeld van forumtheater, zodat ze uiteindelijk de methode zelf binnen hun werk of leven in kunnen zetten. We sluiten de training af met een voorstelling door de deelnemers zelf gemaakt.

Workshop

Het is ook mogelijk een korte workshop forumtheater te volgen. Dat kan een workshop zijn waarin je kort met de methode kennismaakt. Of we diepen een thema dat je interessant vindt uit aan de hand van forumtheater. Je kunt het bijvoorbeeld in lessen inzetten, als verdiepingscursus in je organisatie of als activiteit voor een bedrijfsuitje.

Heb je vragen over prijzen of wat er mogelijk is? Of heb je bijzondere wensen? Neem contact met me op!