Puik!

Puik! maakt forumtheater en geeft communicatietrainingen. In alles wat Puik! doet zit de speelsheid van theater. Het maakt het alle dingen lichter, opener en beeldender, waardoor groeien een stuk makkelijker gaat.

Puik! Dat is Suzanne Suzanne Prak

Puik! dat ben ik, Suzanne Prak (1980). Ik ben freelancer in forumtheater en communicatie en ben opgeleid aan de universiteit in Wageningen en Hogeschool voor de Kunsten in Tilburg. Ik hou ontzettend van theater. En van de Waddeneilanden. Klanten beschrijven me als ‘gedreven, enthousiast en zorgvuldig’, als ‘ontwapenend, open en veilig’ en als ‘creatief’. Het mooiste van mijn werk is bij te dragen aan de groei en ontwikkeling van andere mensen. LinkedIn

Over Puik!

Openheid, verbinden en naar jezelf durven kijken, zijn kernwoorden bij Puik! Door open te (leren) zijn, gaat je ontwikkeling sneller en kan je je beter verbinden met anderen. Zowel bij forumtheater als bij communicatietrainingen is dat belangrijk: verbinden. Bij forumtheater blijkt het vaak de belangrijkste oplossing om uit een ‘onderdrukte’ situatie te komen. En tijdens de trainingen merk ik dat communicatie weer op gang komt als er verbinding ontstaat.

Eerdere opdrachten

Ik geef communicatietraingen bij Wageningen Universiteit, TMO Fashion Business School en Van Hall Larenstein. Forumtheater heb ik o.a. gemaakt over toegang tot water in India en over HIV/Aids in Ghana. Momenteel regisseer ik bij het Inspringtheater in Wageningen en ben ik (trainings)acteur bij Superveilig in Utrecht, TMO, Wageningen Universiteit en Logikos. Onder projecten vind je een overzicht van wat ik tot nu toe heb gedaan.