Aanbod communicatietraining

Interculturele communicatie

Zien dat iedereen op een andere manier naar de wereld kijkt en dat respecteren, dat staat centraal binnen deze training. Het is bedoeld voor interculturele teams die hun onderlinge communicatie willen verbeteren, en voor Nederlanders die meer willen leren over het communiceren met mensen uit andere culturen.

Teambuilding en persoonlijke ontwikkeling

Hoe functioneer je optimaal als team en hoe benut je ieders capaciteiten? Wat is jouw rol binnen het team en hoe ondersteun je anderen? En, niet onbelangrijk, hoe heb je het leuk met elkaar? Vragen die we samen beantwoorden in deze training.

Presentatievaardigheden

Een heldere presentatie, die overtuigend en enthousiast gebracht wordt, daar onderscheidt een goede presentator zich mee. Deze training richt zich op het verbeteren van presentatievaardigheden, zodat wat je wil zeggen beter overkomt op het publiek.

Trainingsacteur

De beste manier om vaardigheden te verbeteren, is door te oefenen. Als trainingsacteur ben ik inzetbaar voor assessments en trainingen. Het biedt de mogelijkheid om te oefenen voor de werkelijkheid in een ontspannen situatie.

Heb je vragen over prijzen of wat er mogelijk is? Of wil je een training over een ander onderwerp? Neem contact met me op!